Ολοκληρώθηκε από το ΔΙΕΚ Σάμου η υλοποίηση του τρίτου συνεχόμενου προγράμματος Erasmus+ στην Κύπρο από 8/2/2023 έως 23/2/2023. Αυτή την φορά συμμετείχαν δύο ροές. Η πρώτη για τις ειδικότητες « Τεχνικός Μαγειρικής τέχνης- αρχιμάγειρας (chef)» και «Τεχνικός Αρτοποιίας- Ζαχαροπλαστικής» και η δεύτερη για τις ειδικότητες «Τεχνικός Δασικής προστασίας» και «Βοηθός Φαρμακείου».
Με το πέρας της πρακτικής οι σπουδαστές δήλωσαν ενθουσιασμένοι από αυτή την εμπειρία. Επέδειξαν ιδιαίτερο ζήλο στην εκμάθηση νέων τεχνικών και καλών πρακτικών, εμπλουτίζοντας τις προϋπάρχουσες γνώσεις τους. Παράλληλα, με το πολιτιστικό πρόγραμμα ήρθαν σε επαφή με τον Κυπριακό πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα.
Το ΔΙΕΚ Σάμου θα συνεχίσει τον δρόμο της εξωστρέφειας
για την αναβάθμισή του, καταθέτοντας νέες προτάσεις προγραμμάτων προκειμένου τόσο
οι σπουδαστές όσο και οι εκπαιδευτές του να έχουν την δυνατότητα να επιμορφωθούν
σε προγράμματα υψηλών προδιαγραφών.
Σχετικές δημοσιεύσεις:
www.samos24.gr/το-διεκ-σαμου-σε-υλοποίηση-προγράμματ
www.samostoday.gr/το-διεκ-σαμου-σε-υλοποίηση-προγράμματ